Nieuws

19 juni 2025
00

Dagen Dag

00

Uren Uur

00

Minuten Minuut

00

Seconden Seconde

Wisse nieuwe partner Kidsrun

juni 3, 2024

Bolidt Inner Circle Run en Wisse Makelaardij slaan de handen ineen.

Het bestuur van de Stichting Run-Dezvous.nl (Bolidt Inner Circle Run) is er trots op een nauwe samenwerking aan te gaan met Wisse Makelaardij voor wat betreft de Kidsrun 2017 en volgende jaren. Donderdag 23 februari jl. werd door deze partijen het sponsorcontract voor de Wisse Kidsrun ondertekend en Wisse Makelaardij geeft een commitment af voor onbepaalde tijd.

Wisse makelaardij is een belangrijke en vooraanstaande woningmakelaar binnen de regio. Het werkgebied bestrijkt de gehele Zwijndrechtse Waard en Ridderkerk. Sinds de oprichting van het kantoor in 1998 is het makelaarskantoor marktleider in de markt voor bestaande woningen. Het  kantoor heeft naast een makelaardij ook een zelfstandige hypotheekafdeling waardoor Wisse Makelaardij  zich onderscheidt in de woningmarkt. Het vaste team bestaat uit 4 makelaars en 3 hypotheekadviseurs. De binnendienst bestaat uit 4 werknemers.

Vanaf haar start in 1998 is Wisse Makelaardij altijd zeer betrokken geweest bij evenementen in H.I. Ambacht en omgeving. Enkele voorbeelden van deze betrokkenheid zijn de steun voor de Oranjevereniging, Wisse Makelaardij is jarenlang de organisator geweest van de ballonwedstrijd op Koningsdag, daarnaast steunt zij de Avond 4-daagse en is een belangrijk partner geweest bij de realisatie van de IJsbaan in het Sandelingenpark.

Binnen Wisse Makelaardij is er al langer een betrokkenheid bij bekende loopevenementen in de regio. De  bekende Breakfastrun op Koningsdag en de Verkerkloop in Zwijndrecht zijn steeds actief gesponsord. Het aangaan van een partnerschap met de Stichting Run-Dezvous.nl, de organisator van De Bolidt Inner Circle Run, stond al langer op de prioriteitenlijst van het kantoor. Met dit toonaangevende evenement wil Wisse Makelaardij zich graag identificeren en het enthousiasme wat de kinderen met de Kidsrun uitstralen is ook het enthousiasme waarmee zij hun  klanten en de markt benaderen. De ondersteuning van de lokale goede doelen, Hospice de Cirkel en Het Jeugdspeelpark spreken Wisse Makelaardij  erg aan. Als toonaangevend makelaarskantoor werd de kans met beide handen aangegrepen om partner te worden voor de Kidsrun en deze heeft vanaf 2017 de mooie naam De Wisse Kidsrun.  Wisse Makelaars is er trots op om hun  naam te verbinden met dit mooie evenement in Hendrik Ido Ambacht..

Naast de betrokkenheid bij de samenleving wordt ook het teamverband binnen Wisse Makelaardij versterkt.  Inmiddels is er binnen het kantoor een loopteam gevormd zodat er  niet alleen als partner opgetreden wordt voor de Wisse Kidsrun maar ook De Bolidt Inner Circle Run met een bedrijfsteam daadwerkelijk beleefd wordt.

Beide organisaties kijken met plezier en enthousiasme uit naar 15 juni a.s. waar de eerste Wisse Kidsrun gaat plaatsvinden.