Xebius Business Run

19 juni 2025
00

Dagen Dag

00

Uren Uur

00

Minuten Minuut

00

Seconden Seconde

Xebius Business Run

Speciaal voor Ondernemers: Verbind, Concurreer en Inspireer!

Introductie van de Xebius Business Run

Een fitte werknemer presteert beter, is minder vaak ziek en is ook beter gemotiveerd met zijn werk bezig. Door het aanbieden van de bedrijvenloop bevorderen wij de teambuilding. Verder biedt het bedrijven en instellingen de mogelijkheid zich op een originele en sportieve wijze te presenteren en te promoten. Wij nodigen bedrijven van harte uit deel te nemen

De Run

Bedrijventeams doen mee aan een attractieve afstand van 5 km. De start en finish is op de sfeervolle Laan van Welhorst direct grenzend aan de Sophiapromenade.

Teams

Een team omvat 3 tot 5 lopers bestaande uit dames, heren en of gemengd. De eindtijden van de snelste drie lopers worden opgeteld. De som geldt als eindtijd voor het complete team. Een team is gefinished als er tenminste drie lopers de eindstreep hebben bereikt. Individueel worden de lopers meegeteld in de eindrangschikking van de 5 km. Als er lopers zijn die ook de 10 km willen lopen is dat mogelijk. Voor hen kan een gratis tweede startnummer aangevraagd worden. Dit dient tevoren duidelijk te worden aangegeven. Het is mogelijk om meerdere teams per bedrijf aan te melden. Een team wordt als compleet team ingeschreven. Als er echter niet voldoende lopers zijn voor een compleet team, dit a.u.b. tevoren vermelden, zodat de organisatie een passende oplossing kan zoeken.

Prijzen

Iedere gefinishte loper ontvangt een herinneringsmedaille en een gezonde versnapering.

Deelname

De kosten bedragen € 220,00 per team van 3 tot 5 personen (min. 3 max. 5). Na registratie ontvangt u een factuur (zonder BTW) van de stichting Run-DezvousNL.

De kosten bij inschrijving van een of meerdere teams is als volgt:

- 1e team: € 220,00
- 2e team: € 160,00
- Alle volgende teams € 100,00

Uw bedrijfslogo wordt getoond op de bedrijvenpagina van onze website, met een link naar uw website.

Wij nodigen bedrijven van harte uit deel te nemen! De opbrengst komt ten goede van Hospice de Cirkel voor de Zwijndrechtse waard en het Jeugdspeelpark

Loop met een doel, Inner Circle verbindt!