Parcours en verkeer

20 juni 2024
00

Dagen Dag

00

Uren Uur

00

Minuten Minuut

00

Seconden Seconde

Hieronder vindt u de routes
Puppiesrun 600m, Kidsrun 600m en 1200m =(2x 600m)
Parcours Wisse KidsRun

Parcours 5km Individueel en Business Run en 10km (=2x 5km)
Parcours 5km en 10km

“Col de Sophia” op het Parcours voor 5 km en 10 km.

Let op: bij de 5 km wordt de Col 1x gemeten en bij de 10 km 2x. Beide passages bieden een kans voor de snelste tijd.
Het parcoursrecord staat op: 38:38 op naam van Petra Sloots (V) in 2016 en op 31:37 op naam van Ruben Scheurwater (M) in 2015

Afsluitingen
De wijk Volgerlanden zal gedurende het hardloopevenement op de nodige kruisingen afgesloten zijn met verkeersposten waar vrijwillige verkeersregelaars staan. Zij zijn geïnstrueerd om u daar waar mogelijk te informeren en te helpen. Aan u als verkeersdeelnemer het verzoek hier op een vriendelijke en respectvolle manier mee om te gaan. Zonder deze mensen kunnen wij dit evenement niet laten plaatsvinden. Waarvoor dank.
Wijken “De Laantjes en de Straatjes”
Tussen de tijdstippen 19:45 u. en 22:15 u. is er de mogelijkheid om de wijk in en uit te rijden via het fietspad gelegen tussen de Hark en de Vrouwgelenweg. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer terplaatse.
Laan van Welhorst
Vanaf 11:00 u. voorzichtig rijden in beide richtingen. Na 16:00 u. afgesloten tussen de rotonde Sophialaan / Laan van Welhorst en kruising Jacobuslaan in beide richtingen. Vanuit de rijrichting Krommeweg is de parkeergarage winkelcentrum Hoog Ambacht bereikbaar. Dit wordt gereguleerd met verkeersregelaars.

Buslijnen 21 en 488 worden omgeleid.
Veersedijk - Ringdijk
Vanaf 19:45 u. zal begonnen worden met afsluiten. Verkeersposten gesitueerd op de rotonde Jacobuslaan - Veersedijk en de kruising Burgemeester Slobbelaan - Noordpark. Geen doorgang mogelijk. Einde afsluiting om ongeveer 22:30 u.
Zilverreiger - Zomertaling - IJsduiker - Rietzanger - Scholekster - Watersnip - Aalscholver
Ten tijde van het hardloopevenement is de wijk vice versa te benaderen via de route Laan van Welhorst - Rietlaan - Steur - Zilverreiger. Op de kruising Vrouwgelenweg / Zilverreiger / Steur is een verkeerspost gesitueerd.
Hooftwijk
Bereikbaar vanuit de rijrichting Oud Ambacht (de Raadtweg) over de Onderdijkse Rijweg.