Nieuws

20 juni 2024
00

Dagen Dag

00

Uren Uur

00

Minuten Minuut

00

Seconden Seconde

Versterking Inner Circle Team

januari 9, 2024

Versterking team

Versterking in de gelederen van Bolidt Inner Circle taakteams

Al lijkt de derde donderdag in juni 2014 nog ver weg. De taakteams van Bolidt Inner Circle Run draaien al weer op volle toeren.

We hebben in 2013 helaas afscheid genomen van een aantal enthousiaste mensen, maar gelukkig hebben we voor nieuwe versterking kunnen zorgen en daar zijn we trots op.

We stellen ze graag aan u voor:

 

Desiree Groot en Marjolijn van Sikkelerus gaan samen de werving en organisatie rondom de vrijwilligers doen.

Marjolijn is werkzaam als TOA op het Develsteincollege te Zwijndrecht. Zij is altijd een gedreven loopster geweest. Zij was betrokken bij De Drechtstedenloop en bij BICR als verkeersregelaar. Nu het hardlopen voor haar niet meer gaat wil ze graag betrokken zijn bij het Bolidt Inner Circle team.

Marjolijn heeft er veel zin in om samen met Desiree haar nieuwe taak op te pakken.

Desiree heeft eveneens een link met de atletiek, via haar gezin. Samen met haar echtgenoot heeft ze veel gedaan voor de atletiekvereniging Parthenon. Nu haar kinderen groter zijn, zijn  de activiteiten voor deze vereniging minder geworden en nu er tijd over is wil zij eveneens ons team graag komen versterken

 

Marian Putter gaat de gehele Social Media voor haar rekening nemen. Marian is 43 jaar en al vele jaren actief op het gebied van atletiek. Er staat zelfs een marathon op haar naam.

Vanaf de eerste editie van BICR is zij betrokken geweest bij de organisatie en heeft nu de mogelijkheid zich verder aan te sluiten bij de taakteams.

Haar motivatie hiertoe is meer te willen betekenen voor dit mooie evenement, dat een direkte link heeft met haar grote hobby, hardlopen.

 

Willem Peek gaat de werving van partners actief oppakken als ambassadeur van BICR.

Deze beslissing heeft hij genomen door het recente krantenbericht over de vrouw die 10 jaar dood in haar woning heeft gelegen. Dit vond hij niet te verkroppen.

In gesprekken met zijn tennismaat Jan van de Wetering en de voorzitter van BICR, Jan Rijsdijk, is hij overtuigd geraakt om het ambassadeurschap op zich te nemen. Het mooie van de Hospice vindt hij dat een ieder naar willekeur zijn eigen laatste reis kan kiezen. Hij draagt de Hospice een warm hart toe.

Willem kan bogen op een groot netwerk uit hoofde van diverse maarschappelijke functies zo als het Arboretum te Zwijndrecht, de kinderboerderij en de watertoren.

Op sportief vlak was hij betrokken bij de aanleg van het eerste kunstgrasveld van HC Oude Maas.

Daarnaast heeft hij politieke betrokkenheid gehad op gemeentelijk niveau maar ook landelijke en provinciaal niveau.

Hij is tevens actief geweest bij Stichting Internationale Contacten met betrekking tot de jumelages van steden.

Momenteel houdt Willem zich bezig met het aantrekken van prominente sprekers voor De Maatschappij (departement Dordrecht)

 

Wij heten als bestuur deze mensen een warm welkom toe en zijn geweldig trots om hen in onze  organisatie te hebben gekregen.