Nieuws

20 juni 2024
00

Dagen Dag

00

Uren Uur

00

Minuten Minuut

00

Seconden Seconde

Van de voorzitter

januari 9, 2024

De eerste editie kenmerkte zich door uniek enthousiasme en een ongewone stortregen die ons ten deel viel, om nooit meer te vergeten.

Toen wij aan dit project begonnen hebben we niet kunnen voorzien met welk een resultaat wij zouden worden begiftigd. Geweldig in één woord, achteraf gezien is dit het resultaat van keihard werken, vooraf zouden we hiervoor hebben getekend. Vooruitzien, transparant en daadkrachtig zijn in de pioniersfase is onze focus, een vijf jaren plan ligt hieraan ten grondslag. Alle taakteams zijn weer op stoom en ongetwijfeld zullen we waakzaam moeten zijn voor mogelijke tegenvallers. Beraad met lokale overheden en instanties is weer in volle gang. Aan consolidatie van bestaande en werving van potentiële partners wordt hard gewerkt.
Het fantastische resultaat van de 1e editie heeft er mede toe geleidt dat, het internationaal georiënteerde, Bolidt Kunststoftoepassingen B.V. een meerjarige samenwerking met ons is aangegaan. Geweldig dat op deze wijze het vertrouwen in onze organisatie tot uitdrukking komt.

Door de vruchtbare samenwerking met AV Parthenon konden ook de loopgroepen Inner Circle Runners met succes worden gestart.

Het is de verdienste van de taakteams en vrijwilligers die ons in één keer op de lokale en regionale kaart hebben gezet. In recordtempo is dit, om maar een sportief woord te gebruiken, gerealiseerd. Zoals ik eerder schreef vertrokken we energiek vanuit “pole position”. De Atletiekunie, de Fontys Hogeschool en de Cruijff Universiteit volgen met interesse onze ontwikkelingen. Financieel hebben we, voor het goede doel, een mooi bedrag over kunnen maken aan Hospice de Cirkel voor de Zwijndrechtse Waard en sparen wij, beetje bij beetje, een werkkapitaal bijeen ten behoeve van de continuïteit. Wilt u ook partner worden? Zie ons partnerplan op </> www.innercirclerun.nl

Run-DezvousNL is een feit en heeft zich een gezond bestaansrecht verworven. Door een spraakmakende loop te organiseren, financiën te verwerven voor het goede doel en daarnaast trendsettend en inspirerend te zijn voor directe en indirecte omgeving. Wij zijn iedereen erkentelijk die ons hierbij ondersteunt en vertrouwen op de voortzetting van de warme samenwerking voor nu en in de toekomst.

Aan ons zal het niet liggen, Inner Circle verbindt.

Namens het stichtingsbestuur,

Jan Rijsdijk – voorzitter