Nieuws

20 juni 2024
00

Dagen Dag

00

Uren Uur

00

Minuten Minuut

00

Seconden Seconde

De Inner Circle Runners

januari 9, 2024

DE INNER CIRCLE RUN 2012 was nat en tegelijkertijd een groot succes.

Zoals we jullie na afloop van de Inner Circle Run al beloofd hebben:

Het team van de Inner Circle Run gaat per  dinsdag 4 september aanstaande starten met loopgroepen in Hendrik-Ido-Ambacht, genaamd:

“De Inner Circle Runners”

Wat gaan wij bieden? Zoals u inmiddels van de organisatie van de Inner Circle Run mag verwachten, gaan wij voor het volledige pakket. Van de loper die nog wil beginnen tot de doorgewinterde marathonloper. Iedereen kan bij ons terecht.

Middels een voortreffelijke samenwerking met AV Parthenon uit Dordrecht kunnen we een uitgebreid trainingspakket aanbieden. U kunt trainen op dinsdag-, en donderdagavond (19:30 uur) en zaterdagochtend (10:00 uur).

Het is zeker vermeldenswaard, dat we dankzij de maatschappelijke betrokkenheid van  AV Parthenon de mogelijkheid krijgen om Hospice de Cirkel te blijven ondersteunen. Loop met een doel is ons motto en daarom schenkt AV Parthenon per Inner Circle Runner een bedrag  voor dit goede doel. Desondanks zijn de deelnemerskosten uiterst aantrekkelijk, een reden temeer om u juist nu aan te melden. Wij zijn erg blij met deze werkelijk unieke ondersteuning en samenwerking met de atletiekvereniging.

Voor een startlocatie hoefden we niet lang te zoeken: De Sophia Sporthal toont ook haar maatschappelijke betrokkenheid en stelt haar sportlounge ter beschikking als vertrekpunt.  We kunnen hier voor of na de training genieten van een heerlijke kop koffie, thee of fris.

Inmiddels durven wij van de Inner Circle Run deze Sophia Sporthal dan ook als onze “thuisbasis” te betitelen en hopen op een jarenlange samenwerking.

  • Vanaf 4 september kunt u 3 keer per week hardlopen onder professionele begeleiding.
  • Dinsdag en donderdag ’s avonds om 19:30 uur locatie Sophia Sporthal en zaterdag ’s ochtends om 10:00 uur locatie Zwijndrecht.
  • In gezellig groepsverband (niet meer alleen tijdens de donkere winteravonden)
  • Voorinformatie is reeds te verkrijgen via Suze Libeton, secretaris van Stichting Run-DezvousNL, bereikbaar onder nr. 06-24978881 (na 19:00 uur of stuur een sms-bericht)
  • Kom op  donderdag 23 augustus om 20:00 uur naar de introductieavond in de Sophia Sporthal in de Volgerlanden te Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor aanmelden of informatie neemt u contact op via onze website of stuur een  e-mail naar: info[at] innercirclerun.nl

Tevens kunt u zich aanmelden voor op introductieavond.

En u kunt u terecht op de website van AV Parthenon.

Overigens hebben er zich al spontaan diverse lopers aangemeld tijdens de prille voorbereidingen.

Wij van de Inner Circle Run en AV Parthenon staan in de Sophiahal inmiddels te trappelen om samen met u van start te gaan. Dan zijn we allemaal fit voor de tweede editie van de Inner Circle Run, op de derde donderdag van juni, 20 juni 2013! En niet onbelangrijk: u steunt hiermede eveneens het goede doel, namelijk Hospice de Cirkel voor de Zwijndrechtse Waard.

Loop met een doel, Inner Circle verbindt!