Nieuws

20 juni 2024
00

Dagen Dag

00

Uren Uur

00

Minuten Minuut

00

Seconden Seconde

Bolidt verbindt zich voor drie jaar aan Stichting Run DezvousNL

januari 9, 2024

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Stichting Run DezvousNL en Bolidt Kunststoftoepassing B.V. zijn een meerjarig sponsorcontract met elkaar overeengekomen. De komende drie jaar verbindt Bolidt, wereldwijd specialist in het toepassen van kunststofvloeren, scheepsdekken en slijtlagen, zich als mastersponsor van het jaarlijks terugkerende hardloopevenement De Inner Circle Run.
De komende drie jaar zal het evenement worden omgedoopt tot de

Bolidt Inner Circle Run.

Vanaf de oprichting van de Inner Circle Run ondersteunt Bolidt de Stichting Run DezvousNL door zich te verbinden als mastersponsor. Met dit nieuwe meerjarige contract profileert Bolidt zich nog sterker als maatschappelijk partner in de lokale omgeving. Stichting Run DezvousNL stelt zich ten doel om fondsen te werven voor goede doelen en om Hendrik-Ido-Ambacht te profileren als sportieve, saamhorige gemeente. De Bolidt Inner Circle Run is één van de middelen om dit doel uit te dragen en te bereiken.

“Bolidt heeft met de Bolidt Inner Circle Run, maar ook met sport in het algemeen een ideaal speelveld gevonden voor een dialoog met onze lokale stakeholders”, zegt R.W. Bol, algemeen directeur bij Bolidt. “Mede vanwege het feit dat Bolidt haar oorsprong vindt in H.I. Ambacht en doordat nog steeds veel van onze mensen in H.I. Ambacht en omgeving wonen, hebben wij gekozen om Bolidt te verbinden aan Stichting Run DezvousNL. Na de editie van afgelopen jaar vervult het contract met Stichting Run DezvousNL ons met trots. De Inner Circle Run kan bogen op een uitzonderlijk succesvolle eerste editie en de strijdbaarheid en vastberadenheid van Stichting Run DezvousNL om dit niveau tenminste te evenaren, zijn waarden waarin Bolidt zich volledig herkent.”

“Het sponsorcontract met Bolidt bewijst de aantrekkingskracht van de Inner Circle Run”, zegt Jan Rijsdijk, voorzitter van de Stichting Run DezvousNL. “We zijn in het bijzonder blij met dit contract, omdat we nu een sponsor hebben die toonaangevend is op het internationale toneel, maar op lokaal niveau natuurlijk ook onmisbaar is. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking met Bolidt naar wederzijdse tevredenheid zal verlopen en een blijvend voorbeeld is van lokale maatschappelijke betrokkenheid.