Nieuws

20 juni 2024
00

Dagen Dag

00

Uren Uur

00

Minuten Minuut

00

Seconden Seconde

Bolidt Inner Circle Run 2020 en 2021 afgelast

januari 9, 2024

Beste Inner Circle Run fan,

De keuze van het kabinet om de maatregelen rondom het Covid-19 virus aan te scherpen, heeft ons als bestuur doen besluiten de Bolidt Inner Circle Run en de Wisse KidsRun edities 2020 en 2021 niet door te laten gaan.

Er zijn teveel onzekerheden ontstaan, die we op dit moment als organisatie niet kunnen overzien. We hebben vanwege alle maatregelen, beperkte mogelijkheden om de zaken goed voor te bereiden. Naast de kans dat ook na 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden, de voorbereiding mogelijk niet op orde is, vinden wij het onverstandig ons mooie evenement door te laten gaan.

Vooruit plannen brengt alsnog veel onzekerheden met zich mee. Dit moeten we ons zelf niet aan willen doen.

We hebben besloten ons evenement tweemaal één jaar te verplaatsen en zodoende zal donderdag 16 juni 2022 in de agenda genoteerd kunnen worden.

We willen iedereen hartelijk danken voor de inzet tot nu toe. We gaan er ook vanuit dat iedereen begrip zal hebben voor dit besluit.

Sterkte in deze bijzondere tijden waarin meer dan normaal gevraagd wordt naar verdraagzaamheid en begrip. Wij wensen jullie alle kracht en wijsheid toe !

 

Namens het bestuur van BICR,

Martijn de Vries, Marco Sluijter, Jan vd Wetering, Suze Libeton