Nieuws

19 juni 2025
00

Dagen Dag

00

Uren Uur

00

Minuten Minuut

00

Seconden Seconde

Bolidt en Stichting Run-DezvousNL tekenen contract voor onbepaalde tijd

januari 9, 2024
Kick-Off-2015-3

21 januari was de datum van “De Kick-off Nieuw Elan 2015 Bolidt Inner Circle Run 2015”.

Hoofdsponsor Bolidt stelde hiervoor hun prachtige bedrijfsruimte beschikbaar. Voorzitter van BICR, Jan Rijsdijk, zette de presentatie met veel enthousiasme neer.

Bolidt is vanaf het eerst uur betrokken bij BICR. Het bedrijf geeft BICR de nodige armslag om verder stappen te zetten. Met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd wordt de verdere ontwikkeling van BICR gezekerd.

Bolidt toont een sterke maatschappelijke betrokkenheid en onder hun motto “No Limits” gaan zij op vele vlakken de uitdaging aan. Iets wat zeker nauw aansluit bij BICR.

Door hun support aan BICR steunen zij mede het goede doel Hospice de Cirkel.

De Hospice werd vertegenwoordigd door voorzitter Peter Top, deze memoreerde hoe de ideeën rond BICR ontstonden 3,5 jaar geleden. Suze Libeton, initiatiefneemster, werd als “schuldige”aangewezen.

Met de serieuze stappen die na het idee volgden is Hendrik-Ido-Ambacht een groots sportevenement rijker.

 

Inmiddels is BICR steeds meer volwassen aan het worden. In 2014 wist het evenement 2100 lopers te enthousiasmeren en voor 2015 is de verwachting dat dit 2500 lopers zullen zijn. Het parcours is gecertificeerd waardoor deze loop een officiële wedstrijd is geworden met een officiële wedstrijdleiding.

Ideeën  voor de toekomst zijn er genoeg en er wordt steeds verder verfijnd. Zo is er sprake van een Funrun, een nauwere band op sportief vlak met de zustergemeente Bergen en BIRC verder uitrollen naar sportverenigingen in de nabije omgeving.

 

Bolidt is onze veruit onze grootste partner maar inmiddels zijn er meer partijen nauw verbonden met BICR.

 

BICR is een begrip geworden in Hendrik-Ido-Ambacht.

De derde donderdag in juni staat het hele team weer klaar.