Nieuws

20 juni 2024
00

Dagen Dag

00

Uren Uur

00

Minuten Minuut

00

Seconden Seconde

Alessa

januari 9, 2024

Wat een geweldig initiatief in Hendrik-Ido-Ambacht van Suze Libeton en de vele vrijwilligers om het Hospice De Cirkel te steunen !

Door gelden bijeen te brengen en zo bij te dragen aan het instandhouden van het Hospice helpen veel kinderen samen met hun Inner Circle Kids Run eraan mee om concreet iets voor elkaars naaste te kunnen betekenen.

Voor Alessa is lopen niet mogelijk, want zij zit in een rolstoel. Maar op haar eigen manier draagt ook Alessa haar steentje bij. Zij kan namelijk prachtig tekenen en nu heeft ze een heel bijzonder schilderij gemaakt: de vlindertuin.

Ook ik ben daar graag mee bezig. De bloemen en vlinders van Alessa zijn zo kleurrijk, dat ik er dolgraag een paar zou willen bijtekenen. Haar tuin is heel uitnodigend en ik denk dat uit haar gevoel voor kleur, vorm en compositie blijkt dat zij een groot talent heeft. Daarom, Alessa, zeker er mee doorgaan, hoor !

Zo blijkt gelukkig maar weer eens dat ieder op zijn en haar eigen manier en groot of klein iets voor een ander kan betekenen. Zo’n blij gevoel maakt de tuin van Alessa alleen nog maar mooier. Samen genieten we er van en zo is de cirkel weer rond.

Janneke Brinkman-Salentijn
Leiden, juni 2012

Kijk verder bij Inschrijven KidsRun