Nieuws

19 juni 2025
00

Dagen Dag

00

Uren Uur

00

Minuten Minuut

00

Seconden Seconde

Terublik 2023

februari 6, 2024

Terugblik op de Bolidt Inner Circle Run en Wisse Kidsrun van 15 juni 2023

Wat was het een fantastische dag en deze verliep gelukkig zonder noemenswaardige incidenten. Ondanks het warme weer was de opkomst TOP, nl. 92,5% van de ingeschreven deelnemers!

 

De Wisse Kids Run

Wat een enthousiasme weer onder de kinderen en natuurlijk hun ouders en familie.

Soms stonden deze op sommige plaatsen drie rijen dik om de kinderen aan te moedigen.

Door de voorlopers van Atletiekvereniging Fortius waren er gelukkig weinig valpartijen.  Dit was een van de punten die uit de evaluatie van vorig jaar die echt verbeterd moest worden en gelukkig dus nu met resultaat.

Het startsignaal van de Wisse Kids Run werd gegeven door Marc Rotmans, Voorzitter van het Jeugdspeelpark Hendrik-Ido-Ambacht. Hij vertelde hoe blij het Jeugdspeelpark is met de steun van de Bolidt Inner Circle Run en de Wisse Kids Run en dat ze met de donatie heel mooie dingen gaan doen.  De donatie aan het Jeugdspeelpark bedroeg dit jaar € 4250,-.

Na de finish kregen de kinderen een mooie medaille, konden ze wat drinken en op vertoon van hun startnummer konden ze bij IJsalon Sophia afkoelen met een heerlijk ijsje, wat hard nodig was.

Aantal deelnemers Wisse Kidsrun: 883.

 

De Bolidt Inner Circle Run

Hoewel de temperatuur al wat aan het dalen was waren het toch pittige omstandigheden. Eigenlijk te warm om te lopen maar toch werd er heel hard gelopen en is menig pr gesneuveld.

De lopers werden enthousiast aangemoedigd door het vele publiek langs de kant. Dit werd door alle lopers zeker erg gewaardeerd en kracht uit geput.

Het startsignaal van de Bolidt Inner Circle Run werd gegeven door Ton den Hartog, lid van het bestuur van Het Hospice De Cirkel. Hij legde de nadruk op het feit dat het zo bijzonder is dat bij deze loop oud en jong samenkomen. Niet alleen letterlijk op het parcours maar ook in de goede doelen. Het Jeugdspeelpark richt zich op de jeugd, het Hospice De Cirkel probeert  de kwaliteit van leven zo fijn en goed mogelijk te maken aan de weinige dagen die hun bewoners vaak nog hebben. Dit raakte alle lopers want er klonk een luid applaus op uit de lopersgroep.

De donatie aan Hospice de Cirkel bedroeg dit jaar € 7750,-.

Na afloop de prijsuitreiking voor bij het terras van Phiacore.

Winnaars kregen waardebon van Runnersworld te Dordrecht en een mooie bos bloemen van Bloemist Mooi gevestigd aan het Louwersplein.

Ook voor de snelste bedwingers van de Col de Sophia, de loopbrug over de Laan van Welhorst, waren mooie prijzen ter beschikking gesteld door diverse sponsoren.

Het snelste bedrijventeam: Elk Zwijndrecht BV-1 kreeg een waardebon van Bakkerij van der Spoel voor een slagroomtaart voor 10 personen.

Aantal deelnemers Bolidt Inner Circle Run 821.

Al met al een mooi sportief evenement voor jong en oud en de weergoden waren ons meer dan goed gezind.

Enthousiast geworden en wil jij ook bijdrage leveren aan dit geweldige evenement in ons dorp? Het team kan aanvulling gebruiken. Interesse? mail naar Bastiaan Veltman: voorzitter@innercirclerun.nl

Wij als geheel taakteam gaan even nagenieten van deze mooie dag in juni en daarna gaan we met elkaar de dag evalueren om ervoor te zorgen dat we volgend jaar alle puntjes goed op de i hebben.

We danken alle partijen die het mogelijk hebben gemaakt om deze dag te organiseren maar vooral alle loopertjes en lopers die de mooi bedragen bij elkaar hebben gebracht.

Het Taakteamvan de Bolidt Inner Circle Run en de Wisse Kids Run.e

 

Foto’s: via Cees van Meerten